Termeni si conditii

Regulament Concurs “Câștigă o vacanță de neuitat în Tunisia!


Pentru a fi inscris în tragerea la sorti din cadrul campaniei “Câștigă o vacanță de neuitat în Tunisia!” participantul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  1. Sa dea like și share public postarii Amara Tour
  2. Sa scrie un comentariu la postarea de concurs dând tag persoanei cu care doreste să efectueze sejurul.

Regulament

Art. 1.   Organizatorul loteriei publicitare „Castiga o vacanta de neuitat in Tunisia!”este societatea AMARA TOUR SRL., persoana juridica romana, avand sediul social in Mun. Cluj-Napoca, Str. George Bacovia nr. 17A, RO38001739, numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/5018/2017, reprezentata legal prin dl. Souani Haithem in calitate de Administrator.

Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii ("Regulamentul").

 

Art. 2    Loteria publicitara „Castiga o vacanta de neuitat in Tunisia!” se desfasoara incepand cu data de 6 Februarie 2020 ora 14:00, pana la data de 28 Februarie ora 23:59 pe pagina de Facebook Amara Tour.

Art. 3    Pot participa la aceast concurs cetățenii români, persoane fizice cu vârsta minimă de 18 ani impliniti la data înscrierii. *Pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni de la data returului. Participantul își asumă răspunderea pentru toate informațiile pe care le furnizează Organizatorului. Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajații Organizatorului, angajații agenției implicate, colaboratorii implicati și nici membrii tuturor familiilor acestora (copii, părinți, frați/surori, soț/soție), nu se accepta participarea de pe conturile comerciale.

Art. 4   Perioadă concurs: 06.02.2020 - 28.02.2020. Concursul se finalizează Vineri, 28.02.2020, ora 23:59 iar câștigătorul va fi anunțat Luni, 02.03.2020. Extragerea căștigătorului se va face prin random.org. Utilizatorii se pot inscrie la aceasta campanie o singura data.

Art. 5   Premiu: un sejur 7 nopti cazare în Tunisia, regim de masa All Inclusive, la un hotel de 5*, pentru două persoane, în luna Mai 2020, zbor inclus, plecare la alegere: din București sau Timișoara. Castigatorul premiului nu are posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte servicii / pachete comercializate de Amara Tour si nici sa solicite schimbarea caracteristicilor premiului. De asemenea, premiul nu este transmisibil către alte persoane.

Art. 6    In situatia in care castigatorul nu poate beneficia de premiu din motive independente de vointa Organizatorului, aceasta atrage dupa sine pierderea premiului. In aceasta situatie, Premiul nu se va mai acorda.

Art. 7    Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta loterie publicitara implica acceptul castigatorului ca numele si imaginea sa sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale audio-video si tiparituri, doar cu acordul expres si neechivoc al persoanei vizate.

Art. 8    Organizatorului nu ii revine nicio raspundere pentru:

-          orice alte costuri ale castigatorului in legatura cu intrarea in posesia premiului, altele decat cele aflate in sarcina sa conform prezentului regulament si dispozitiilor legale;

-          imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului din motive ce exclud culpa Organizatorului.

Art. 9    Prin participarea la aceasta campanie se prezuma cunoasterea continutului prezentului regulament si consimtamantul participantilor pentru procesarea datelor cu caracter personal de catre organizator, in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR), in scopul organizarii loteriei publicitare.

Societatea Amara Tour SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 7718 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si a operatorului sau de Marketing Direct.

Tuturor participantilor la campanie le sunt garantate drepturile, in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de ștergere a datelor ("dreptul de a fi uitat"), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și drepturi legate de procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri.

Art. 10    Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

ORGANIZATOR

Amara Tour

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta in procesul de rezervare sau pentru a va oferi informatii in legatura cu oferta Amara Tour.

+40 364431195
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sambata/Duminica: INCHIS

Ultimele oferte vizitate